Андрей Дрофа КультКонтроль Андрея Дрофы - Отговорки (презентация клипа на песню "Алё" Наталии Пугачевой) - Натали

Исполнитель: Андрей Дрофа Длительность: 04:18 Формат: mp3
Ну как песня, понравилась? Поделись с друзьями!

Текст песни "Андрей Дрофа — КультКонтроль Андрея Дрофы - Отговорки (презентация клипа на песню "Алё" Наталии Пугачевой) - Натали"

18. 12
Відмовки

Не існує в цьому світі людей, які завжди говорять тільки правду. Навіть найчесніші і найпринциповіші час від часу використовують напівправди і відмовки. (Вжик) Фраза «Пробач, я не чув твого дзвінка» стає все більш популярною в століття поголовного поширення мобільних телефонів, коли людина теоретично може відпочити від спілкування, тільки відключивши мобільник. (Вжик, фон)
На презентації нового кліпу на пісню «Ало!» Наталії Пугачової (вжик) без фону: ця тема була наскрізною.
Пугачова – 13 / цитата«Пугачева - Allo (English)» / Пугачова – 14

Та хоч би на якій мові, твір кардинально відрізняється від попередніх хітів Пугачової: не такий драматичний і не надто вокальний.
Пугачова – 18

Проста пісня для молоді нагадує про те, як мало ми приділяємо уваги один-одному. Разом з тим, під її запальні ритми можна розслабитись і відволіктись. Без фону: Та на самій презентації було не до відпочинку.

Пугачова – 15 / цитата «Наталия Пугачева - Алло (русская)» (фраза перед приспівом «Я придумаю сто причин, чтоб услышать голос твой…»/ Пугачова – 16

Ну, не знають, чомусь, чоловіки, як саме сказати про це дружині, тому й вигадують всілякі відмовки…
Пугачова – 17 / вжик «сміх»

Для реалізації концепту, організатори використали в антуражі презентації масу мобільних телефонів – від надувних та пластикових до найсправжнісіньких. І влаштували конкурс на найкращу відмовку. Перли видані гостями виявились найрізноманітнішими, починаючи з рішучого «Я на роботі!» і закінчуючи фантастичним без фону:«Люба, я розмовляв з твоєю мамою по міському телефону!».

Пугачова – 19 / цитата «Геннадий Витер и Наталия Пугачева «Бентли»

А якою ж була та переможна «отмазка»?

Пугачова – 20 / вжик «оба-на!», чи щось на зразок «секудучку…»

Без фону: Ось і маєш… (Вжик) Дійсно, привітавши Наталю з подією, мусив бігти далі по справам, лишивши самостійно «перемагати» свою «відмовку». Точно не процитую, та за змістом це було щось на кшталт «Я обіцяв мамі заїхати її провідати»…
Пугачова – 21

І де, скажіть, справедливість? Тепер Гена Вітер ходить і хизується моїм мобільним телефон веселого рожевого кольору з дзвінком-піснею «Алло!»

Цитата «Наталия Пугачева - Алло (русская)» (приспів) / виліт

Андрей Дрофа

Еще песни Андрей Дрофа

0:00 0:00

Заголовок проигрывателя Подзаголовок проигрывателя

(режим воспроизведения)